torsdag, juni 28, 2007

Jordat eller inte jordat- det är frågan

Jag vet- den gröngula ska vara i mitten. Om brunt eller blått är positivt eller negativt eller neutralt det vet jag dock inte men det löser sig nog. Och huvudströmbrytaren ska vara av. I morgon ska jag vara ledig och köpa kökslampa på IKEA med mera med mera. Köket är knallgult. Ena sovrummet har den här färgen fast med mera grått.

tisdag, juni 26, 2007

Gyllene snittet?

Förresten behöver jag nyheter. Jag är nyhetsansvarig nu för Ingemar är på semester. Maila mig om ni känner till att det händer något av intresse nu i sommar. Jag ska strax surfa vidare till Pravda nu...eller kanske lite till Blocket...Är det inte dags för Blocket att få lite uppmärksamhet i VI kanske...

fredag, juni 22, 2007

Guess what

TDC säger att det tar 3 veckor att flytta sitt bredband. Jag antar att jag får köpa ny och bättre mobil och skicka räkningen dit. Jag gillar inte att flytta märker jag...Jag tror jag går och spiller ut lite mer vin på den ljusröda duken...

torsdag, juni 21, 2007

Lisette Merenciana heter hon

och hon grät och hon grät och hon grät i fönstret här..i en papperklänning gjord av flora-påsar man brukar se i kassan i mataffärer.

onsdag, juni 20, 2007

På väg till stan

Radhuskänslan II

Radhuskänslan

Vi som bor här nu

Tvn banankartongen olle fönstret

fredag, juni 15, 2007

Wow

Magnus Betnér

Paulas nya tatuering

Paula har varit här och städat köket för vi flyttar i morgon och ja, vi har skrivit kontrakt. Hennes gamla fjärilstatuering har gett plats för den här BANKSY-målningen. Självklart har hon varit hos Doc Forest och gjort den. Nu är bloggpausen slut. Tjoho.

torsdag, juni 14, 2007

Det nya draperiet

tisdag, juni 12, 2007

Innan frukost

Maciej Zaremba gör det igen och lyckas som vanligt få mig att läsa hela texten trots att den handlar om Kosovo och FN. Själv vaknade jag tidigt efter att ha drömt att vi hade fått ärva ett hus på Skarpö där det bott en väldigt gammal man som samlat saker hela livet och vi tog huset i besittning och jag ville bara slänga slänga slänga saker och allt var obehagligt och skitigt och stora hål i golvet. Fullt med bajs i toan. Vi låg i det knarkarkvartiga sovrummet uppe på vinden och vilade och det kom in två små barn som trodde huset var tomt. Jag sa "BU" Ungarna skrek och sprang. Och på något sätt var jag en av de där ungarna som sprang från huset. Att äga verkar tynga. I går satt jag bredvid ett gäng solbrända kortsnaggade linneklädda bögar i solen på Cobacabana läste Lars Mikael Raattamaas ett par år gamla diktbok "Politiskt våld" och blev glatt överraskad. Första dikten om att "skriva kaffe och kakor" var fin särskilt för att den var så kärleksfull mot "duet" och texten om det modernaste och Sokrates och dialogen och poeten och platsen. Rekommenderas. Nu frukost.

måndag, juni 11, 2007

Konst på stan

Av Filippa Barkman

lördag, juni 09, 2007

Spellbounds First Lady

Spellbounds Kennels First Lady Birgitta har sjuttiofemårsfest i dag. Vi far snart dit och grattar. Här skymtar hon med: Rosen, Sockan och Fanta

fredag, juni 08, 2007

En helt normal svensk tjej

Babydream-bloggen kom som bloggtips från en arbetskompis. Ja, vad ska man säga och känna? Skratt? Gråt? Sorg?

onsdag, juni 06, 2007

Mormors present

Plast-Jesus och Martin i bakgrunden. Det elastiska tagget i orange går även att trä på huvudet som en badmössa. Man har fyllt fyra. Man är nöjd. Nu väntar middagen: spagetti och köttbullar och ketchup och ost. Födelsedagsbarnet bestämmer menyn.

måndag, juni 04, 2007

Vad han ser innan han somnar

lördag, juni 02, 2007

Jag cyklade hem från en trevlig tillställning hos Rosa Fluff som nyss tagit studenten. En riktig försommarfest var det i ett vitt kök mitt i stan. Rosa Fluffs svåger pratade om en tv-serie: Dexter som jag verkligen, verkligen vill se. Jag ser nästan ingenting på tv längre. Jag bara bloggar och läser bloggar. Jag vill ha kabelteve. På vägen hem från stan stannade jag till vid Trekanten och tittade på den ensamma svanmamman. De sex svanungarna kanske hade varit födda nu. Hon låg där så länge och ruvade i sitt bo. Jag tänkte på aborter också. Och på religion. Och på att människor blir så ledsna när det ligger sex svanfoster vid en liten sjö där det simmar en ensam svanmamma.
M, O och svärfar kommer snart, hoppas jag. De har varit på släktfest i Hässelby. Jag ska läsa och sova. I morgon smäller det på Gröna Lund. Olle och Ville är taggade till max.



Copyright © Jenny Morelli 2007. Alla rättigheter förbehållna.