tisdag, december 11, 2007

Hopp om skinkan

Matskribentgudinnorna Isobel, Gitto och Lisa har gått ihop med ett gäng andra mat (och vin?) nördar och skapat taffel.se som redan kommit in handy. Aldrig någonsin har jag ätit en god julskinka men i år finns det faktiskt hopp : det får bli någon av Isobels två julskinkor. Den med kranbär kanske?

3 Comments:

Blogger Ana said...

Jag har heller aldrig ätit god julskinka. Torrt griskött utan smak, där alla kryddor är på utsidan - hur tänkte de egentligen?

12/12/2007 11:24:00 fm  
Anonymous Anonym said...

eller hur. kranbärsreceptet verkar ju bra men man kan inte ha spadet som buljong verkar det som...det lutar kanske åt det andra, jenny

12/12/2007 03:09:00 em  
Anonymous Anonym said...

Vad f:n är kranbär? Låter farligt. Vad är det för fel på senap? Isapisa

12/12/2007 10:06:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home




Copyright © Jenny Morelli 2007. Alla rättigheter förbehållna.