lördag, september 23, 2006

I kväll: Fondue

Oanvänd gryta från "Små smulor" i Liljeholmen 25:-. Det känns lite otidsenligt att koka kött i olja så möjligen kokar vi buljong i stället och gör sukyaki. Jag ska googla lite.

2 Comments:

Blogger Caravaggio said...

Även om du väljer oljan så tycker jag att du ska lyssna på Sukiyaki av Kyu Sakamoto när du förbereder det hela.

9/24/2006 12:43:00 em  
Blogger Morelli said...

tack för tipset caravaggio..
för den specialintresserade kan jag nämna att vi skippade fonduen efter mycket prat fram och tillbaka- den såg så ranglig ut och vår 3åring Olle kan välta den.

2.sukiyaki ska man steka först och SEN doppa i buljong...
så den står orörd kvar i skåpet och vi åt rätt traditionellt tillagad men god entrecote med röksalt o M försökte göra aioli TRE gånger men den skar sig HELA tiden så vi misstänker att äggen var gamla..

9/24/2006 03:57:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home




Copyright © Jenny Morelli 2007. Alla rättigheter förbehållna.