söndag, december 10, 2006

Spärrvakten Hjorthagen

Om allt funkar som det ska nu kan ni snart få höra den skojiga radiointervjun med spärrvakten på Hjorthagens t-bana. Jag hittade den äntligen som mp3.

Etiketter: ,

3 Comments:

Blogger ondskan said...

Ahahaha, jätteroligt. Vad är historien bakom denna skjutjärnsjournalistik?

12/10/2006 11:10:00 fm  
Blogger Morelli said...

jag hörde den här första gången i början av nittiotalet, syrran hade den på kasettband- sen spelade vår radiolärare den för oss på Jmk: storyn bakom är att den stackars intervjuaren är student på radiolinjen på DI och ska för första gången använda en bandspelare& hörlurar. På bandspelaren finns en knapp med ett läge där man hör sin egen röst med 2 sekunders fördröjning. av misstag har han på det läget. Hans stackato har alltså en mkt enkel förklaring.dmdybba

12/10/2006 12:57:00 em  
Blogger Space babe said...

Jag skrattar så jag gråter under större delen av inslaget. Jag har längtat efter att få höra den här igen! Du är en hjälte som hittat filen!

Men mest slås jag nu av hur trevlig spärrvakten är och hur bra han tycks förstå intervjuarens frågor (som jag inte alltid uppfattar, men det är väl lättare face2face).

Sen undrar jag också: VEM är han??? Han borde ju fortfarande vara verksam inom media, om han har gått DI och allt. Han borde träda fram och ta sin rättmätiga plats i solen.

12/13/2006 12:24:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home
Copyright © Jenny Morelli 2007. Alla rättigheter förbehållna.