onsdag, juli 19, 2006

Inga vänner bara blogg

De publicerade inte dikten som de lovade. Men här är den: Om den gamla på Skanstull Hon väger 35 kilo och har blivit fågel Den högra klon håller krampaktigt i käppen Blåa kappan blåa väskan blåa skorna Det vita på huvudet är hår Ögonen har hamnat långt in i huvudet ”de gör det på oss gamla, vi skådar bättre inåt då” Hon börjar ta små små steg söderut men det är fel Hon vänder och tar små små steg norrut och det är rätt

4 Comments:

Blogger ondskan said...

Dumt av dem att inte göra. Förresten tycker jag att familjeterapeuten var dum - eller: han hade ingen aning om hur bloggandet går till. Amerikanska julbrev jameeeeen, han har ju missat allt om hela kommenterandet och vidareklickandet och nyupptäckandet av en hel massa människor. ÅÅÅÅÅH - men annars såg det fint ut! Jag jobbar där, fast inte med Icakuriren!

7/19/2006 12:54:00 em  
Blogger Morelli said...

Hej hej, håller med- men det där med att "lämna ut det mest privata" det är läskigt för folk. Jaha du är där...let me guess.....på "fivve vokon" kanske

7/19/2006 02:05:00 em  
Blogger ondskan said...

Jepps. Det är jag.
Först satt jag lite som pappan i Teliareklaman ("kokovaro...? kokovaro...?") men sen klarnade allt. För övrigt hade det inte sett särskilt hemligt ut på vanliga rövarspråket. Ang frankofildiskussionen på Space Babes blogg måste jag skryta med att jag mot slutet av mina år i Paris blev ganska haj på verlan, iaf på att förstå!

7/19/2006 04:54:00 em  
Blogger Space babe said...

Vad fin bild det blev! Du ser underbar ut bland de lysande färgerna. Nu förstår jag vitsen med den kitschiga balkongen. Jag vill läsa! Jag har inte sett nån frankofol(oops, kul felskrivning)-diskussion på min blogg. Måste dit och leta.

Jag tycker kommentarsfunktionen måste utvecklas. Ta bara det att man inte vet om nån har svarat på ens kommentar i en annans blogg, hur irriterande är inte det?

7/20/2006 11:34:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home
Copyright © Jenny Morelli 2007. Alla rättigheter förbehållna.